Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Naturalmente-Artec

Sedan 1992 har italienska företaget Naturalmente Artec arbetat med forskning, utveckling och produktion av naturliga, professionella produkter för hår att användas av både skönhetssalonger och för hemmabruk.

Precis som namnet antyder komponerar och tillverkar företaget sina produkter av naturliga, toppkvalitativa och högingredienser, och allt produceras på plats i Italien med full respekt för miljön och planeten jorden.

Härifrån erbjuder Naturalmente kompletta produktserier och tjänster av och med botanisk kosmetik för skönhet och välbefinnande för håret och huden. Som växtbaserad färgning, wellness och utbildningsakademi med specialutbildning för hårstylister. 


Basic 

Det grundläggande urvalet ägnas åt dina hårstrån dagligen, för varje specifikt behov Behandlingar med omedelbar kosmetisk effekt, rena aromer och harmoniserande essenser har klokt valts att ha antioxidant, fuktgivande och skyddande egenskaper. 

Ren vegetariska element, mineraliserade, med vegetabiliska proteiner.Alla fördelar med aromaterapi ingår i en kosmetisk produkt. Produkterna innehåller 100% rena eteriska oljor från biologiskt jordbruk. De innehåller inte alkohol, silikoner, parabener, DEA, Formaldehyd, SLS.

Förpackning för produkter linje Basic är ingen plast (exkl.lock) utan är gjord av majs och kan sorteras med hushåll soppor. 

Elements

Serien Elements består av pre-schampo, schampo och behandlingar för att ge håret en ny och starkare struktur. Produkterna tillgodoser det behov av daglig behandling som både håret och hårbotten behöver. De organiska och botaniska ingredienserna, kompatibla med hud och hår, gör det möjligt att uppnå effektiva resultat för att förebygga håravfall och för att upprätthålla ett balanserat hälsotillstånd av hår och hårbottem. Alla produkter innehåller 100 procent rena eteriska oljor från ekologiskt jordbruk. De är fria alkohol, silikoner, parabener, DEA, Formaldehyd, SLS.

Gentleman Explore Yourself

Gentleman Explore Yourself är en serie som ägnas åt mannens vård av kropp, hår och ansikte. Serien är skapad för att föra gröna och rena kosmetiska produkter till barberarnas värld. Tillverkaren erbjuder utbildning och hjälper till att kulturen av den nya tidens skägg- och hårvård.

Breathe

Breathe är skönhetsserien för botanisk kosmetika för vård av ansiktet, kroppen och för sminkning samt baby serie. 

Det är också speciellt att användas vid spa-behandlingar och exklusiva ritualer, och produkterna är utvecklade av experter som är aktiva inom hälsa och spa.