Fri frakt vid 499:- / Snabb leverans / Fri retur

Vi älskar italienska produkter och hoppas så gör du också!

Nu kan vi erbjuda dig hjälp med beställning för ditt företag. Vi är ingen grossist utan hjälper dig med din beställning direkt från Italien. På det här sätt får du varor direkt från fabriken med bästa "bäst före" datum eller även tillverkat speciellt för ditt företag. 

Du kan välja i olika varogrupper: 

älskade

Varor från välkända varumärke

unika

Varor från mindre fabriken som tillverkar sina produkter på det mest genuine sättet

exklusiva

Varor tillverkat speciellt för ditt varumärke

What We Offer

I nuläget kan man beställa själv varor från alla olika länder. Det är bara att ibland det finns nyanser i samarbete med andra kulturer som är svårt att veta och lösa.

Därför erbjuder vi hjälp för att din beställning görs snabbare och smidigare. Vi hittar leverantörer där i Italien som har mycket att erbjuda men är svårt att hitta från utomlands.

Volymer

Vissa fabriker säljer inte till mindre företag eller skickar bara som en stor order. Vill du beställa i mindre volymer kan vi beställa tillsammans med vår egen beställning som blir också miljövänligare.

Frakt

Vissa av våra leverantörer är små fabriker som inte skickar utomlands. En av våra partner är där på plats och organiserar frakt därför blir det möjligt att beställa dem fräschaste och exklusiva produkter.

Möjligheter

vi hjälper dig att hitta fabriken som syns inte på Google, kollar kvalité på deras produkter och hjälper dig skapa exklusiva produkter för just ditt företag.

How it Works

Step One

Är du interesserat skicka din förfrågan med tema "B2b" till [email protected] Skriv gärna vilka produkter du är nyfiken på

Step Two

Berätta lite om ditt företag: om du har physisk butik eller säljer du online (skriv gärna adressen eller länk för att vi kan titta på din business still)

Step Three

Låt oss veta om du vill bli kontaktat via telefon, mail, ha samtal via zoom eller träffas i vår butik i Kivik. Vi återkommer nästa arbetsdag.

Redo? Skriv nu


Meet the team

Tanja

Tanja är din kontaktperson. Hon är duktig på att berätta till dig allt som vi kan hjälpa med. Hon älskar italienska produkter och hjälper dig att hitta dem som blir rätt för just dig och ditt företag.

Oleksandra

Oleksandra är Entrepreneurial coach. Om du behöver hjälp med utveckling av ditt företag, vill hitta svar på vad är best för dig att jobba med, återfå klarhet och minska stress eller skapa en ny strategi - är hon den som kan hjälpa till.

Svetlana

Svetlana är vår partner där i Italien. Tillsammans med sin man Piero driver Svetlana deras ost fabrik i Francavilla al Mare. Både hon och Piero är duktiga på att skapa kontakter och hitta produkter av det högsta kvalité. 

Kontakta oss


Address

Hair Lifestyling T&O AB
Eliselundsvägen 15
277 30 Kivik
070 866 8669

Stay in Touch

[email protected]