Basic hårvård


Vid hårbottenbesvär (håravfall, irritation, mjäll, klåda...) rekommenderar vi att du använder de speciella hårprodukter som bidrar till att balansera din hårbottens hälsa. Om också ditt hår behöver en behandling rekommenderar vi att prioritera hårbotten, och att du därefter försätter med hårets struktur. Kolla Hår Therapy kategori för att hitta de speciella produkter eller fråga rådgivaren via chatt eller mejl, vi svarar gärna på alla dina frågor. 

Schampo är den viktigaste delen av rengöringsrutinen som ingår i alla behandlingar som vi rekommenderar för både håret och hårbotten. För det bästa resultatet rekommenderar vi också att du använder produkter (balsam, kurlotion) av samma serie i din behandling eftersom de kompletterar varandra.

OBS! Enbart schampot räcker inte för att renovera och reparera håret.  Men det rengör håret grundligt och varsamt, utan att förstöra fuktbalansen medan din mask eller inpackning verkar effektivt.

För hårbottens bästa rekommenderar vi dig att tvätta håret två gånger per vecka om du har normalt eller torrt hår. En fet hårbotten leder till fett hår, och det är då nödvändigt att tvätta håret oftare för att hålla det fräscht. Samma gäller efter varje träningspass på gymet, poolen, stranden eller en annan aktivitet som ger svettning.